Creative Stuff

Despre Noi

       Suntem o firma de constructii ,infiintata din anul 1998 care si-a inceput cariera in Portugalia , unde timp de 5 ani a reusit sa execute proiecte foarte mari una din ele fiind marele Hotel Tivoli din Lisabona. Firma noastra a mai lucrat in Bucuresti la proiectul de pe Splaiul Unirii ,apoi s-a mutat in Spania unde timp de 6 ani a reusit sa faca proiecte cum ar fii : Spitalul din Figueres , Centru de Sanatate din  Tordera , Complexul de blocuri din  Salt -Girona , Complexul de blocuri din Figuere - Torres y Bases si Fages y Climent , Club de Natacion din Barcelona ,Edificii in Olot , San Pau de Securias , Centru de Sanatate din Roses ,Blocuri ANL din Barbera de Vales,Figueres ,Barcelona , Centru Balneario + Hotel din Jafre.

-CONSTRUCTORA SAN JOSE S.A.

-FERROVIAL AGROMAN  S.A.

-ARGON INFORMATICO S.A.

-LATITUD 2000 S.L

-PROIECTES EMPRESARIALS RIVERS S.L.

-TRAVESAS S.A.   - GIROLLARS S.L.

                                 - EMPORLLARS S.L.

                                 - PROMOTION ALTA GARROTXA S.L.

       Firma EUROUNIVERSAL ESTRUCTURES S.R.L , anul  2012- 2014 a lucrat la Proiectul Drum National DN1H Alesd-Sinteu , a executat  ziduri de prijin de 4- 5 metri si rigola ranforsata de 1.5 - 2.5 metri.

Anul 2014-2015 -Proiectul de Drum 6,2 km ,,Inlaturarea Barierelor de Tranzit Rutier Transfrontalier dintre Lazuri si Zajta .

                          -Proiectul FA-RB-CL-03 ,,Extinderea si Reabilitarea Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aglomerarea Falticeni.

                          -Proiectul ,,Lucrari de Constructii Retele de Canalizare si Statii de Pompare a Apei Uzate in localitatea Odoreu.